Register terapevtov

Hipnoza in Hipnoterapija- Božidar Grilc

Postali smo ponosni član registra terapevtov www.registerterapevtov.si.

Register terapevtov je nastal z idejo, da se terapevti različnih pristopov združijo na enotnem portalu. Na ta način lahko iskalci terapevtov lažje in na pregleden način najdejo primernega terapevta.

Vzporedno portalu register terapevtov je nastal tudi zeleni register, kjer se vpisujejo ostale dejavnosti, katere ne uporabljajo izraza terapevt, vendar skrbijo za dobro počutje. 

Dogodek leta: dvodnevni seminar hipnoterapije z američanom Roy Hunterjem

Hipnoza in Hipnoterapija- Božidar Grilc

Zopet k nam prihaja gost iz Amerike. Tokrat Roy Hunter, strokovnjak in ustanovitelj Parts Therapy. Roy Hunter bo oddržal dvodnevni seminar o Parts Therapy, pri nas v Postojni na isti lokaciji kakor lansko leto, ko sta bila pri nas Lary i Cheryl Elman.

Roy je napisal več knjig o hipnozi in hipnoterapiji in je zelo priznan in iskan predavatelj. Nekatere knjige lahko kupite na seminarju s posvetilom! Na koncu predavanja bo krajši test in podelitev diplom. Predavanje je priznano tudi za licencirano točkovanje. Njegova internetna stran stran: www.royhunter.com
Lokacija : Hotel Epic , Kazarje 10 , Postojna – Slovenija
Datum seminarja: 27.9. i 28.9.2014 (sobota in nedelja )

Dvodnevni seminar z Larryjem Elmananom

Društvo Profesionalnih Hipnoterapevtov Slovenije organizira dogodek leta dne 9.11. in 10.11.2013: dvodnevni seminar s sinom legendarnega Dave Elmana: Larry Elman in njegove soproge Cheryl Elman.
Datum: 9.11.2013 – sobota od 9.00 do 18.00 in 10.11.2013 – nedelja od 9.00 do 18.00
Kraj: Postojna

Hipnoza in Hipnoterapija- Božidar Grilc

Larry in Cheryl imata mini turnejo po Evropi in uspeli smo ju nagovoriti, da oddelata dvodnevni seminar tudi pri nas.
Larry ima drugače zelo pestro zgodovino. Popeljal nas bo v zgodovino Dave Elmana. Bil je večkrat prisoten na Elmanovih predavanjih in bomo imeli možnost zadeve slišati iz prve roke.

Skupaj z ženo že dolga leta vodita priznani 200 urni program izobraževanja za hipnoterapevte Zaradi njune strokovnosti sta vabljena na vse konce sveta. Gre za enkratni dogodek, ki je neponovljiv in ga ne smemo zamuditi.

Po seminarju boste prejeli uradni certifikat o dodatnem izobraževanju, ki bo podeljen s strani Dave Elman Istituta. (http://www.daveelmanhypnosisinstitute.com).
Seminar bo v angleščini, brez prevajanja.
Božidar Grilc

Board Certified Hypnotist

Hipnoza in Hipnoterapija- Božidar Grilc

Dne 6. 6. 2008 je Ameriška zveza hipnoterapevtov priznala naš izobraževalni program, ki poteka pod vodstvom Geralda Keina. Po novem prejmete ob zaključku izobraževanja tudi originalen Ameriški certifikat članstva, ki ga izda Ameriška zveza hipnoterapevtov - National Board of Hypnosis, Education and certification.

Uradni naziv, ki vam je podeljen se glasi: Board Certified Hypnotist
Istočasno postanete tudi polnopravni član Ameriške zveze hipnoterapevtov.

Predsednik te zveze je gospod Gerald F. Kein. Gerald F. Kein je svetovno eno najpriznanejših imen v svetu hipnoze in hipnoterapije. Svojo šolo hipnoterapije vodi že od leta 1979.

Zadnja leta izobražuje tudi preko svojih pooblaščenih inštruktorjev po celem svetu. Dandanes ima skoraj vsaka večja država instruktorja iz njegovega programa.