Geral Kein - v spomin

Gewral Kein Bozidar GrilcTa prispevek bi začel s spominom na človeka, ki je spremenil moje življenje in posredno preko mene tudi življenje tisočih ljudi. 

Gerald Kein je bil moj mentor in ustanovitelj mednarodno priznane šole OHTC – Omni Hypnosis Training Center, katerega sem našel z intuicijo, ko sem pred leti iskal šolo hipnoze s katero bi nadgradil svoje obstoječe znanje. Večina znanja sem imel s hipnozo na odru, me je pa Jerry popeljal v svet hipnoterapije. 

Jerry je bil človek, ki je šel neko svojo pot v svetu hipnoze in z leti sestavil enega ta boljših programov izobraževanja bodočih hipnoterapevtov. Tako kot jaz je bil tudi on bivši odrski hipnotizer, ki se je kasneje prepustil hipnoterapiji. Zadnja leta je živel in delal v DeLandu na Floridi, kjer sem tudi zaključil njegovo izobraževanje. Bil je človek manjše postave, vendar samozavesten na vsakem koraku, kar se je tudi čutilo na njegovih predavanjih. Vsako predavanje je začinil s pravo dozo humorja, po katerem je bil znan. So mi pa bila njegova predavanja všeč, ker je predajal znanje brez mistike in balasta. Čista hipnoterapija. Pred parimi leti je njegovo delo prevzel švicar Hansruedi Wipf in danes so inštruktorji OMNI šole praktično po celem svetu.

 

Hvala Jerry za vse, kar si nam dal. Želim ti prijetno pot, kamorkoli že greš.

 

Božidar Grilc

Omni Hypnosis Training Center of Slovenia
GSM 040 140 282

Copyright by © Božidar Grilc 2003 - 2020. All rights reserved.