Mednarodna šola hipnoterapije

Gerald Kein Božidar Grilc

 

Ameriška zveza hipnoterapevtov je leta 2008 priznala naš izobraževalni program.
Zato po zaključku šolanja prejmete originalen Ameriški certifikat, ki ga izda Ameriška zveza hipnoterapevtov National Board of Hypnosis, Education and Certification).

Uradni naziv, ki vam je podeljen se glasi: Board Certified Hypnotist.
Istočasno postanete tudi polnopravni član Ameriške zveze hipnoterapevtov.

Šola hipnoterapije je sestavljena po ameriškem konceptu.


To pomeni: na enostaven praktičen način, se naučite izvajanja hipnoze in vseh potrebnih tehnik, ki jih potrebujete pri vsakdanjem delu. Brez odvečnega balasta.


     Vsak postopek je pazljivo razložen in opisan s praktičnimi primeri iz moje prakse. Ko je možno, korake izvajanja raznih postopkov pokažem tudi na nekomu izmed slušateljev. Takrat postopek ponavljamo, dokler se ne »usede«.


     Velik odstotek ur je predviden tudi za praktično izvajanje hipnoze, ki jo izvajate Vi, medsebojno v parih. Skupaj z mojimi asistenti rešujemo sprotna zatikanja ali vprašanja.
Zadeva je pripravljena fleksibilno. To pomeni, če bo z vami potrebno izvesti kakšno uro prakse več, jo bomo pač izvedli.

     Tukaj gre predvsem za to, da ste vi, kot bodoči hipnoterapevti, istočasno tudi nosilci mojega znanja in imena naprej. Zato morate biti dobro pripravljeni na vse malenkosti, ki vas čakajo v tem delu.


     Koncept je sestavljen tako, da je udeleženec šolanja pripravljen za samostojno delo z strankami takoj po končanem izobraževanju. Kasneje sem dostopen kakor mentor in zaželena so seveda občasna srečanja z vsemi vami.
Na teh srečanjih obdelamo različne pristope, težave in ideje za nadaljnje delo.

     Enkrat letno običajno izvedemo tudi kongres hipnoterapevtov, kjer hipnoterapevti predstavimo nove ideje, terapije in se spoznavamo. Kongres je mednaroden. Običajno so prisotni iz Italije, Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije.

     V sklopu dodatnega izobraževanja so tudi priznani tuji predavatelji, katere občasno povabimo v Slovenijo. Tako so leta 2013 z nami bili Larry in Cheryl Elman. Larry je sin legendarnega Dave Elmana, kateri je postavil temelje današnje hipnoterapije. Leta 2014 smo gostili Roy Hunterja, mednarodnega strokovnjaka znanega po pristopu Parts Therapy.Cena izobraževanja: 2000 EUR

 

 

Investicija v šolanje se dokaj aktivnemu terapevtu povrne običajno v prvem letu dela.

Šolanje traja tri (3) vikende.  Opravi se veliko ur intenzivnega predavanja z vmesnimi vajami. Učenci prejmejo tudi "domače naloge", ki jih izvajajo sami.

Na željo slušateljev se lahko uvede kakšen dodaten termin za vaje.
Vaje se izvajajo v parih s pomočjo asistentov in predavatelja.

Pisno gradivo prejmejo študentje ob začetku posameznih predavanj.
 

Po končanem šolanju je na razpolago mentorstvo v obliki brezplačnih konzultacij in občasnimi skupinskimi srečanji z ostalimi terapevti ter reševanje možnih problemov.Primer šolskega dne:

  • 9.00 Začetek predavanj
  • 13.00 – 14.00 Kosilo
  • 18.00 Konec predavanj

Povzetek šolanja


1. del : HIPNOZA od osnovnih do naprednih tehnik
2. del : HIPNOTERAPIJA različni pristopi za reševanje raznih težav


Skozi celotno šolanje so razloženi tudi elementi odrske hipnoze, ki jo mora poznati vsaki hipnoterapevt, četudi je ne izvaja.Na koncu izobraževanja sledi pisni test in ocena znanja.

Za podrobnejši pregled šolanja me prosim kontaktirajte.


Božidar  Grilc

tel.: 040 140 282 

Omni Hypnosis Training Center of Slovenia
GSM 040 140 282

Copyright by © Božidar Grilc 2003 - 2020. All rights reserved.