Mednardni kongres hipnoterapevtov oktober 2016

Leto se je obrnilo in zopet smo organizirali kongres hipnoterapevtov v Postojni. Po skupnem kosilu nas je zabaval Magic Aleksander. Hvala vsem za udeležbo. Se vidimo naslednje leto.

 

kongres_hipnoterapevtov_oktober_2016

Mednarodni kongres hipnoterapevtov 2014 Slovenija

Ponovno se je leto obrnilo in prišel je čas našega mednarodnega kongresa. Organizirali smo ga v Postojni dne 26.4.2014, kar je na žalost bil tudi vzrok za manjšo udeležbo. Veliko naših kolegov se ni moglo udeležiti zaradi organiziranih prvomajskih počitnic. Program je bil pester in nadvse poučen. Predavali so : Marija Hrovat, Dr. Aleksander Zadel, Zoran Cunjak, Tatjana Beočanin in Božidar Grilc. Hvala vsem. Če bo vse po sreči, se vidimo naslednje leto na kongresu v Italiji - Sardiniji.

 

Božidar Grilc

Društvo Profesionalnih Hipnoterapevtov Slovenije

Mednarodni kongres hipnoterapevtov 2013 – Postojna

Tokratni kongres hipnoterapevtov je potekal 27.4.2014 v Sloveniji - Postojni. Tokrat so e nam poleg kolegov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Makedonije pridružili še kolegi iz Italije. Zaradi večjezičnosti je program potekal v hrvaškem jeziku, za naše kolege iz Italije pa smo organizirali simultano prevajanje. Druga novost je bila, da smo celoten kongres profesionalno posneli. Nekateri hipnoterapevti so predstavili svojo letno dejavnost, ideje in novitete. Vsi udeleženci so prejeli certifikat o dodatnem izobraževanju, ki ga podeljuje Društvo Profesionalnih Hipnoterapevtov Slovenije.

 

Za udeležbo se vsem prisrčno zahvaljujemo.

 

Božidar Grilc

Društvo Profesionalnih Hipnoterapevtov Slovenije

Mednarodni kongres hipnoterapevtov 2012 - Zagreb

Dne  21.4.2012   je v Zagrebu potekal zgodovinski dogodek. Organizirali smo prvi tradicionalni  kongres hipnoterapevtov na tleh naše bivše skupne države. Potekal je v Zagrebu v Hotelu Arcotel (http://www.arcotelhotels.com/en/), kateremu gre pohvala za odlično hrano in izvrstne coffee breake. Udeležba je bila številna, prišli so hipnoterapevti iz Slovenije,Hrvaške,Bosne in Hercegovine ter Srbije.

 

 Hvala vsem.

 

Božidar Grilc

Društvo Profesionalnih Hipnoterapevtov Slovenije

Omni Hypnosis Training Center of Slovenia
GSM 040 140 282

Copyright by © Božidar Grilc 2003 - 2020. All rights reserved.